0%

Heb je al langer dan drie maanden chronische pijn, chronische vermoeidheid of chronische klachten bij het bewegen?

Heb je al meerdere behandelaren of specialisten bezocht met je klachten? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Heb je als gevolg van je klachten op de één of andere manier problemen met functioneren in je dagelijkse leven? Denk hierbij aan bijvoorbeeld werk, huishouden, vrijetijdsbesteding of persoonlijke verzorging.

Nemen je klachten niet of nauwelijks af, ondanks dat je al meerdere behandelaren of specialisten bezocht hebt?

Heb ik een revalidatiebehandeling nodig? (4 vragen - 1 minuut)
Een revalidatiebehandeling is waarschijnlijk niet nodig
Je hebt of had last van lichamelijk klachten, maar ze beperken je niet ernstig in je bewegingen. Je kunt met je klachten omgaan. Twijfel je soms toch? Bel ons dan eens een keer. We kunnen en willen je heel graag helpen bij je klachten.
Een revalidatiebehandeling kan nodig zijn
Je hebt lichamelijke klachten en ze beperken je in je doen en laten. Blijf niet in twijfel rondlopen met je klachten, hoe eerder een fysiotherapeut er naar kijkt hoe beter je klachten opgelost kunnen worden. Bel ons en kom eens met ons praten. We kunnen en willen je heel graag helpen bij je klachten, de kans is groot dat één van onze fysiotherapeuten je prima kan ondersteunen.
Een revalidatiebehandeling is nodig
Door je lichamelijke klachten ben je ernstig beperkt in je bewegingen. Er is geen twijfel dat je hulp nodig hebt. Bel ons en kom eens met ons praten. We kunnen en willen je heel graag helpen bij je klachten, de kans is groot dat één van onze fysiotherapeuten je prima kan ondersteunen.

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top