headerimage

Heb je last van Artrose?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Artrose.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Omgaan met artrose

Bewegen gaat lastig. Dat heeft vooral te maken met de pijn die je erdoor ervaart. Je gewrichten voelen stijf aan. Hoe kun je hier beter mee omgaan?

Wat jij voelt

Het gewricht voelt stijf, vooral bij het opstaan. Soms lijkt het wel alsof je dagelijks olie nodig hebt.

Bewegen gaat moeizaam en is pijnlijk.

Het doet pijn als je iets doet. Soms schrik je van de pijn. Het ene moment voel je niets en het andere moment wel. Vooral in beweging komen, doet erg veel pijn.

Soms kraakt het in je lichaam. Dat voelt niet echt geruststellend.

Wat je wilt

Je wilt je niet zo stijf voelen. Het liefst wil je weer soepele spieren en gemakkelijk kunnen bewegen. Als het al gemakkelijker ging dan het nu gaat, ben je eigenlijk ook al blij.

Je wilt dat de pijn minder wordt. Door de spieren rondom je pijnlijke gewrichten te versterken, hoop je dat de pijnklachten ook steeds meer afnemen.

Artrose in het kort

  • Zoals je misschien weet, komen in een gewricht botten bij elkaar. Kraakbeen zorgt ervoor dat het niet schuurt en wringt.
  • Heb je last van artrose? Dan wordt het kraakbeen dunner en schuiven botten tegen elkaar aan. Dat zorgt voor veel pijn.
  • Artrose kan overal in je lichaam voorkomen. Vooral de heup en knie zijn gevoelig voor artrose.

Hoe wij je gaan helpen

Bij Fysio Den Bosch krijg je volop oefentherapie. Dit zorgt voor vermindering van de pijn en helpt je tevens om beter te wegen. Het programma is persoonlijk op jou afgestemd. Het is de bedoeling dat de spierkracht toeneemt en je bewegingen verbeteren. Algemene oefeningen helpen juist weer om je conditie te verbeteren. Kortom, pak de telefoon of mail ons voor een eerste afspraak!

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top