headerimage

Heb je last van Artrose?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Artrose.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Omgaan met artrose

Bewegen gaat lastig. Dat heeft vooral te maken met de pijn die je erdoor ervaart. Je gewrichten voelen stijf aan. Hoe kun je hier beter mee omgaan?

Wat jij voelt

Het gewricht voelt stijf, vooral bij het opstaan. Soms lijkt het wel alsof je dagelijks olie nodig hebt.

Bewegen gaat moeizaam en is pijnlijk.

Het doet pijn als je iets doet. Soms schrik je van de pijn. Het ene moment voel je niets en het andere moment wel. Vooral in beweging komen, doet erg veel pijn.

Soms kraakt het in je lichaam. Dat voelt niet echt geruststellend.

Wat je wilt

Je wilt je niet zo stijf voelen. Het liefst wil je weer soepele spieren en gemakkelijk kunnen bewegen. Als het al gemakkelijker ging dan het nu gaat, ben je eigenlijk ook al blij.

Je wilt dat de pijn minder wordt. Door de spieren rondom je pijnlijke gewrichten te versterken, hoop je dat de pijnklachten ook steeds meer afnemen.

Artrose in het kort

  • Zoals je misschien weet, komen in een gewricht botten bij elkaar. Kraakbeen zorgt ervoor dat het niet schuurt en wringt.
  • Heb je last van artrose? Dan wordt het kraakbeen dunner en schuiven botten tegen elkaar aan. Dat zorgt voor veel pijn.
  • Artrose kan overal in je lichaam voorkomen. Vooral de heup en knie zijn gevoelig voor artrose.

Hoe wij je gaan helpen

Bij Fysio Den Bosch krijg je volop oefentherapie. Dit zorgt voor vermindering van de pijn en helpt je tevens om beter te wegen. Het programma is persoonlijk op jou afgestemd. Het is de bedoeling dat de spierkracht toeneemt en je bewegingen verbeteren. Algemene oefeningen helpen juist weer om je conditie te verbeteren. Kortom, pak de telefoon of mail ons voor een eerste afspraak!

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top