headerimage

Heb je last van Verstuikte enkel?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Verstuikte enkel.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

We helpen je bij een voorspoedig herstel van je enkelblessure bij Fysio Den Bosch

Heel eventjes lette je niet op bij het neerzetten van je voet. En daar ging je enkel! Een pijnlijke en vervelende blessure!

Wat jij voelt

Staan is moeilijk. Zowel staan en lopen gaan moeilijk. Je verbijt de pijn en je gelooft in je kunnen, maar ergens voel je dat het niet goed zit.

Je enkel is blauw en dik. Logisch, want deze heeft een flinke oplawaai gekregen. Alleen daarom al is het verstandig om daar niet mee door te lopen.

Wat je wilt

Je wilt zo snel mogelijk herstellen. Natuurlijk, het doet pijn en het is onhandig. Het zit je eigenlijk in alles in de weg. Bovendien heb je helemaal geen tijd voor deze blessure.

Je wilt het begrijpen. Je weet ook wel wat het pech is, maar teleurgesteld voel je je ook wel een beetje. Had je deze blessure echt niet kunnen voorkomen?

Enkelverstuiking in het kort

  • Jouw voet draait bij je enkel. Het is dan ook een knap gewricht. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op.
  • De pezen en spieren rondom het gewricht zorgen dat het stabiel en soepel blijft.
  • Draait je voet te ver naar binnen? Dan verstuik jij je enkel.
  • De pees aan de buitenkant rekt te ver uit en daardoor ontstaan er scheurtjes.
  • Bij een enkelblessure is de band nog intact, dat is bij een gescheurde enkelband niet zo.

Hoe Fysio Den Bosch je gaat helpen

Rust is iets dat we zeker voorschrijven. Het is een absolute must. Doe dit totdat de zwelling is verdwenen. Verder kunnen we je ook helpen met medical taping of het dragen van een elastische kous. Pas als jij je wat beter voelt kunnen we aan de slag met krachttraining om deze blessure in de toekomst te voorkomen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top