headerimage

Heb je last van Gescheurde enkelbanden?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Gescheurde enkelbanden.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Fysio Den Bosch, specialist in gescheurde enkelbanden

Je voelt direct dat het goed mis is. Je hebt je verstapt, je voet verzwikt of je enkel is dubbelgeklapt. Je bent niet alleen misselijk van de pijn. Erop staan gaat ook erg lastig.

Wat jij voelt

Pijn als jij je enkel aanraakt. Een dikke enkel en ook nog eens pijnlijk als deze wordt aangeraakt. Rust, ijs, compressie en elevatie (RICE) geef je optimaal vorm.

Je hebt een blauwe plek bij je enkel en je kunt hem slecht bewegen. Die blauwe plek ziet er best heftig uit. Het is zelfs een beetje opgezwollen.

Wat je wilt

Je wilt snel weer op de been zijn. Het voelt alsof je compleet gevloerd bent. Je kunt helemaal niets. Zelfs een glaasje water pakken, is al een heel gedoe. Je wilt het liefst weer zo snel mogelijk op de been zijn.

Je wilt herstellen én verbeteren. Kamp je met een gescheurde enkelband? Dit kan gewoonweg pech zijn. Toch kan versteviging rondom je enkel de kans op herhaling verkleinen.

Enkelbanden (gescheurd) in het kort

  • Zo’n 700.000 sporters in Nederlanders kampen jaarlijks met een enkelblessure. Niet alleen voetballers, maar ook bij tennis en volleybal komt het veelvuldig voor.
  • Je enkelbanden scheurt als je voet naar buiten of binnen klapt. Ze kunnen zowel gedeeltelijk als volledig scheuren.
  • Om er achter te komen of je enkelbanden daadwerkelijk gescheurd zijn, is het raadzaam om een huisarts of fysiotherapeut te raadplegen. Vaak zijn gescheurde enkelbanden op te merken aan een verdikte enkel en dat je slechts een paar passen kunt lopen.

Hoe wij je bij Fysio Den Bosch gaan helpen

Rust is een belangrijk aandachtspunt. We gaan pas echt aan de slag met oefeningen na een of twee weken. Uiteraard is het streven om jou weer honderd procent probleemloos te laten lopen. Bovendien kunnen wij je ook helpen om de spieren en banden rondom je enkel te versterken door het volgen van een specifiek oefenprogramma.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top