headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie aan huis?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Fysiotherapie aan huis.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Fysiotherapie aan huis

Let op: fysiotherapie aan huis valt niet altijd onder de vergoeding van een zorgverzekeraar. Soms heb je ook verwijzing nodig. Informeer daarom bij je zorgverzekeraar!

Is langskomen lastig of thuisblijven noodzakelijk?

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom het lastig is om langs te komen in onze praktijk. Misschien heb je weinig tijd, geen vervoer of kun je gewoonweg vanwege je klachten het huis niet uit. Dit kan een reden zijn om een afspraak af te zeggen of je niet te laten behandelen. Dit is zonde en kan zelfs schadelijk zijn. Wij van Fysio Den Bosch kunnen daarom ook bij jou thuis langskomen.

Veelvoorkomende klachten die we aan huis behandelen

In sommige gevallen zijn de klachten zo ernstig, dat je genoodzaakt bent om thuis te blijven. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een pittige operatie. Maar ook bij acute rugklachten of een hernia ben je soms aan huis gebonden. Diverse ziektes zoals MS of wanneer je revalideert na een beroerte, kunnen voor ons reden zijn om jou thuis te behandelen.

De fysio aan huis – Hoe werkt het?

Het kan natuurlijk in het voordeel van jouw behandeling zijn, dat we bij jou langskomen. Waarom dat zo is?

  • Je bent natuurlijk in een voor jou vertrouwde omgeving. Dit maakt het voor jou misschien makkelijker om je verhaal aan ons te doen. Het praat gewoonweg eenvoudiger.
  • Wij kunnen natuurlijk perfect zien waar het grootste gedeelte van jouw behandeling zich afspeelt: bij jou thuis. Je revalideert vanuit huis en wij kunnen ze samen met jou thuis oefenen. Dat is wel zo gemakkelijk, nietwaar?
  • In sommige gevallen kijken we ook naar mogelijke oorzaken in huis. Je houding op de bank is misschien niet helemaal juist of je computer is niet goed afgesteld. Wij kunnen je daarin gericht adviseren en ondersteunen.

Moet je nog ergens rekening mee houden?

Bij een behandeling aan huis hoef je eigenlijk nergens rekening mee te houden. We passen ons namelijk aan de situatie aan zoals die bij jou thuis is. Aan onze behandelingen veranderen we niets. Deze blijven gewoon hetzelfde.

Er wordt een behandelplan voor jou ontwikkelt dat gericht is op de klachten die je hebt. Bovendien wordt dit afgestemd op je leefstijl. Een aanvullend programma met oefenen en trainingen die je spieren soepel maken en versterken, wordt ook veelal door ons aangereikt.

Ook prettig voor senioren

Voor senioren is het fijn als thuisbehandeling mogelijk is. Vaak moeten ze van alles uit de kast halen om langs te komen bij de fysiotherapeut. Dit is vaak een gedoe en geregel en dat zorgt natuurlijk voor de nodige stress. Nu fysiotherapie aan huis ook mogelijk is, maakt dat fysiotherapie veel toegankelijker. Bovendien blijkt uit onderzoek dat fysiotherapie aan huis bij senioren positieve resultaten met zich meebrengt.

De soms complexere klachten, gecombineerde gezondheidsproblemen en natuurlijk ook de specifieke ouderdomsklachten zijn Bij Fysio Den Bosch goed bekend. In veel gevallen helpt de fysiotherapeut van onze praktijk senioren zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te leven. Dit is voor de mensen zelf ook vaak prettiger.

Maak een afspraak – We komen graag even langs!

Denk je dat je onze behandeling goed kunt gebruiken thuis? Schroom dan niet om een afspraak bij ons in te plannen. Je kunt helemaal zelf aangeven wanneer het jou het beste uitkomt. Tijdens ons eerste gesprekken kunnen wij je vertellen wat er precies speelt en wat we eraan gaan doen. We kunnen ook direct aan de slag gaan als je dat wilt. Vul daarom het contactformulier in op de website, of bel of mail ons voor een eerste kennismaking! Wij zien je graag!

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top