headerimage

Heb je last van Schouderpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Schouderpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Op een veilige manier herstellen van je schouderpijn

De schouderpijn is overduidelijk. Iedereen ziet dat je moeite hebt met je jas aantrekken. Ook je haar doen gaat lastig, net als autorijden. Eigenlijk maakt het niet uit wat je doet, je voelt voortdurend pijn.

Wat jij voelt

Je hebt pijn in je schouder en in het gehele gebied daaromheen. De pijn is helaas niet minder als je niet beweegt. Wel merk je dat sommige bewegingen extra pijn doen. Je probeer het pijngebied zoveel mogelijk te ontzien.

Je hebt/krijgt moeite met bewegen. Het voelt een beetje alsof zowel je spieren en gewrichten weerstand bieden. Het wordt met de dag erger en het gebied trekt zich steeds meer samen.

Het uithoudingsvermogen gaat steeds verder achteruit. De pijn put je steeds meer uit. Bewegen kost je zoveel energie en concentratie, dat je aan het eind van de dag doodop bent.

Wat je wilt

De pijn vertrekt! Natuurlijk is dat het belangrijkste. Je bent er een beetje klaar mee om alleen maar spierontspanners te slikken. Het is belangrijk dat de oorzaak wordt aangepakt.

Je wilt gewoon weer alles kunnen doen, net als voorheen. Het voelt toch vervelend om afhankelijk te zijn van andere mensen. Af en toe vragen of iemand je jas aanpakt is niet zo erg, maar het liefste wil je gewoon dat je dit niet hoeft te vragen.

Je wilt je vitaliteit weer terug. Als het kan, wil je gewoon weer even kunnen doorpakken. Net even dat extra zetje dat je nodig hebt om ergens voor te gaan.

Schouderpijn in het kort

  • Schouderpijn is een pijn die veel voorkomt. Jaarlijks heeft 40 procent van de mensen in Nederland weleens last van schouderpijn.
  • Schouderpijn is niet altijd even eenvoudig te behandelen. Je schouder zit namelijk ingewikkeld in elkaar. Niet gek natuurlijk, want met dit gewricht kun je normaal gesproken bijna elke beweging maken. Je schoudergewrichten moeten soepel zijn en vrij kunnen bewegen.
  • Met andere woorden; de schouder is een gewricht dat je gemakkelijk kunt belasten. De klachten zijn dan ook uiteenlopend. Artrose, een blessure, slijmbeursontsteking, een frozen shoulder, het kan allemaal voorkomen!
  • Heb je ooit schouderpijn gehad? Dan weet je dat het helaas een zwakke plek blijft. Je dient blijvend te werken aan spierkracht en soepelheid.

Hoe Fysio Den Bosch je gaat helpen

Aangezien je te maken kunt hebben met diverse soorten schouderklachten, zijn ook de behandelingen verschillend. Vanzelfsprekend passen we de behandeling af op jouw soort klacht. We vertellen je niet alleen van wat voor soort klachten je last hebt, maar ook wat je er aan kunt doen.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top