headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Tennisarm behandeling bij Fysio Den Bosch

De pijn die je voelt, is heel gemeen en specifiek. Zonder dat je er jezelf bewust van bent, schiet de pijn erin.

Wat jij voelt

Het dichtknijpen van je hand doet pijn. De pijn doet zich vooral voor als je je handen dichtknijpt. Maar je kunt niet de gehele dag niet niet je handen dichtknijpen. Ontzettend lastig dus.

Het doen pijn als je je onderarm draait. Dat is verdraaid lastig. Een schroef indraaien kun je nog uitbesteden aan iemand anders, maar je moet bij alles voortdurend om hulp vragen.

Minder kracht zetten. Kracht zetten of iets optillen gaat ontzettend lastig. Je bent bang om de verkeerde beweging te maken. Voordat je het weet, schiet de pijn er weer in.

Wat je wilt

Je wilt dat de pijn weggaat. Je wilt gewoon soepel kunnen bewegen en op alles hoeven letten. Dat is eigenlijk waar het op neer komt.

Je wilt het begrijpen. Je hebt een beetje het gevoel alsof je het had kunnen voorkomen. Je wilt daarom snappen waar je klacht vandaan komt en wat je kunt doen om het in het vervolg tegen te gaan.

Tennisarm in het kort

  • Het draait allemaal om het knobbeltje onderaan je elleboog. Deze is geïrriteerd.
  • Een tennisarm kan heel plotseling ontstaan. Je kunt een verkeerde beweging maken of je inspannen. Een kleine korte overbelasting is al genoeg voor het ontstaan van een ontsteking.
  • Meestal ontstaan een tennisarm geleidelijk aan. Het kan een structurele lichte belasting zijn, die langzaam aan opbouwt. Uiteindelijk is het compleet mis en zit je met je handen in het haar.

Hoe Fysio Den Bosch je gaat helpen

Een behandelplan van onze praktijk is volledig afgestemd op jouw klacht, wensen en mogelijkheden. Probeer jezelf niet te overbelasten. Neem voldoende rust en doe lichte rekoefeningen. Krachtherstel is pas later aan de orde.

De belasting houden we rustig, zeker als de klachten geleidelijk zijn ontstaan. Wel adviseren we jou om te blijven bewegen. Shockwave therapie, echografie en dry needling kunnen ook zeker werken.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top