headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Professionele hulp bij het herstel van je nekklachten

Nekpijn kan allerlei nare gevolgen met zich meebrengen. Hoofdpijn bijvoorbeeld. Of moeilijk kunnen draaien met je hoofd. Autorijden, werken, praten, eigenlijk alles gaat lastig. Het idee dat er iets met je nek aan de hand is, baart je zorgen.

Wat je voelt

Je hebt hoofdpijn en pijn in de nekspieren Nekpijn eist zijn volledige aandacht. Je doet van alles om de pijn te verlichten: aspirine slikken, masseren, kussens veranderen, etc.

Je kunt je moeilijk concentreren. Dit is een typisch verschijnsel dat zich bij nekpijn voordoet. Je aandacht erbij houden is lastig en vermoeiend. Ook slapen gaat niet helemaal lekker.

Je bent onzeker en alert. Wat de mensen er ook van zeggen om je gerust te stellen, het is wel je nek waar je last van hebt. Juist nu je nek pijn doet, word je er jezelf bewust van hoe kwetsbaar je eigenlijk wel niet bent.

Wat je wilt

Dat de pijn weggaat én dat je je moeiteloos kunt bewegen. Natuurlijk is dat wat je bezig houdt! De pijn bepaalt alles en moet daarom zo snel mogelijk weg.

Je zeker voelen over je nek. Je voelt je vanwege je nekpijn zo ongelofelijk kwetsbaar. Juist nu je zoveel last hebt, voel je je super onzeker. Dat wil je opgelost hebben.

Je wilt er weer helemaal bij zijn. Nekpijn is zo verraderlijk en lastig. Je wilt weer actief mee kunnen draaien in alles dat je doet. Of je nu op je werk, aan het huishouden of aan het sporten bent.

Nekpijn in het kort

  • Je staat er niet alleen voor! Ongeveer 1 op de 5 Nederlanders heeft eenmaal per week hoofdpijn.
  • Nekpijn kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Dit varieert van verkeerd liggen tijdens het slapen, tot diep in de nacht appen op je smartphone of gewoon een verkeerde werkhouding. Reuma of een whiplash zijn soms een duidelijke aanleiding voor nekpijn.
  • Probeer om te blijven bewegen, hoe lastig dat ook is. Doe dat niet geforceerd, maar probeer dat vooral heel ontspannen te doen.
  • Als het even kan: laat je masseren door een professional!

Hoe Fysio Den Bosch je gaat helpen

Het bestrijden van pijn is het belangrijkste bij de behandeling van nekpijn. Aan nekpijn kun je zelf weinig doen. Je krijgt daarom ook weinig oefeningen mee naar huis. Natuurlijk krijg je van ons wel de nodige adviezen over bepaald zaken die je anders dient aan te pakken, thuis of op het werk. Verder kunnen wij je helpen met massage, dry needling of bijvoorbeeld manuele therapie.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top