headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Behandeling Carpaal tunnel syndroom

Het begint veelal met tintelingen in je duim of wijsvinger. Het is niet alleen pijnlijk, je verliest vooral je kracht. Je laat plotseling dingen uit je hand vallen.

Wat jij voelt

Verdoving van je hand. Het voelt eigenlijk best vreemd aan. Het is net alsof je hand slaapt. ’s Nachts is erger dan overdag. In het ergste geval word je er wakker van. Het belemmert je in alles dat je onderneemt met je hand. Bijvoorbeeld fietsen of tikken op je smartphone.

Minder kracht in je hand. Het meest vervelende is misschien wel dat je de kracht in je hand verliest. Een koffie kopje drinken voelt hartstikke eng. Je voelt je meer en meer onzeker worden.

Wat je wilt

Je wilt het gevoel in je hand terug. Je wilt zowel de kracht en het gevoel in je hand terug. Het moet geen probleem zijn om iets te kunnen pakken. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor swipen, lezen of iets met je handen maken.

Je wilt je rust in alles terug. Je wilt niet alleen ontspannen kunnen slapen, maar je ook niet bezorgd willen voelen om de toekomst.

Carpaal Tunnel Syndroom in het kort

  • Zoals je misschien weet loopt er een zenuw door het midden van je arm. Die zenuw gaat bij je pols naar je hand. De plek waar dit gebeurt is een kanaal van botjes en stevige pezen. Dit wordt ook wel de carpale tunnel genoemd.
  • Een belangrijk tunneltje natuurlijk, want naast deze relevante zenuw, lopen hier ook pezen die ervoor zorgen dat je je vingers eenvoudig en gemakkelijk kunt bewegen.
  • Deze zenuw is niet alleen zacht, maar ook gevoelig voor druk van buitenaf.
  • En dat is tegelijkertijd wat het carpaal tunnel syndroom is: een beknelde zenuw.

Hoe Fysio Den Bosch je gaat helpen

Van Fysio Den Bosch krijg je een specifieke polsbehandeling. Deze bestaat niet alleen uit rekoefeningen, maar ook krachttraining. Soms wordt er ook shockwave therapie toegepast. Natuurlijk wordt ons behandelprogramma specifiek op jou afgestemd.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top