headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Reuma en werken aan je energie

Gisteren leek het allemaal nog zo goed te gaan. Voor je gevoel kun je nu helemaal niets. Alles is stram, stijf en ook elke beweging doet pijn. Het maakt niet uit wat je doet. Zo irritant en frustrerend.

Wat jij voelt

Bewegen doet pijn. Elke beweging doet je ongelofelijk veel pijn. Gelukkig is dat niet elke dag zo.

Bewegen gaat steeds moeilijker. De pijn en je gewrichten beperken je in wat je doet. In beweging komen is lastig.

Je verliest je zelfstandigheid steeds meer. Simpele handelingen in bijvoorbeeld het huishouden gaan steeds lastiger. Dat maakt je bang. Je wilt niet nu al alles met begeleiding doen

Wat je wilt

Je wilt controle over het proces. Soms voelt het alsof je aan de zijkant staat en geen controle hebt. Voor je gevoel wil je zelf ook meer kunnen inbrengen.

Je wilt dat de pijn minder wordt. Reuma is natuurlijk best een vastomlijnd proces. Maar je weet wel dat je met fysiotherapie invloed kunt uitoefenen op het verloop van het proces.

Reuma in het kort

  • Reuma is een verzamelnaam waaronder veel klachten aan je gewrichten vallen.
  • Alle reuma gerelateerde klachten, hebben te maken met bewegen. Door reuma kun jij je minder goed bewegen, ervaar je veel pijn en mis je bepaalde coördinatie en conditie.
  • De klachten die je door reuma ervaart, zijn heel wisselvallig. De ene dag kan het heel goed gaan, terwijl je de andere dag juist ontzettend veel lastig hebt. Dat maakt reuma tot een wispelturige ziekte en heeft ook zeker effect op je stemming.
  • Reumaklachten zijn onder te verdelen in drie verschillende soorten: ontstekingsreuma, artrose en wekedelenreuma.

Hoe wij je bij Fysio Den Bosch gaan helpen

We handelen vanuit de kennis die we nu hebben. We gebruiken hiervoor een specifiek beweegprogramma inclusief oefentherapie. Deze helpen je om de gevolgen van reuma meer te beheersen. Je gewrichten worden daardoor soepeler en de kracht in je spieren neemt toe. Bovendien verbetert je conditie en leer jij je lichaam beter begrijpen. Daarmee kun je heel gericht aan jezelf werken. Het versterkt je zelfvertrouwen, waardoor je langer zelfstandig kunt blijven. Maak daarom een afspraak als je hinder ervaart door reumatische klachten.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top