headerimage

Heb je last van Rugpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Rugpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Snel en zorgvuldig herstel van je rugklachten

Rugpijn is slopend, zelfs op de dagen dat het lijkt mee te vallen. Elke ochtend hoop je weer dat het weg is, maar dit is helaas niet het geval. Het bepaalt volop je dagelijkse ritme en gevoel.

De pijn die je voelt

Je hebt pijn. Misschien is dat wel het meest veelzeggende. Hoewel het niet elke dag evenveel pijn is, voel je het wel heel de dag door. Natuurlijk heeft dat invloed op je dagelijks leven. Je voelt je moe en je bent sneller prikkelbaar.

Je beweegt moeilijk. Je hebt vast en zeker al gemerkt dat je lastiger beweegt sinds je rugpijn. Bepaalde bewegingen maken gaat helaas erg lastig.

Je voelt je gesloopt. De rug is de kern oftewel de motor van je lichaam. Je kunt steeds minder dan voorheen. Sporten bijvoorbeeld is al helemaal niet te doen.

Wat je wilt

Je wilt dat de pijn stopt. Natuurlijk, dat is hartstikke logisch. Misschien heb je zelf al wat stappen ondernemen. Bijvoorbeeld door extra rust te pakken of paracetamol te slikken. Toch ben jij je er ook wel bewust van dat de pijn pas echt weggaat als de oorzaak wordt aangepakt.

Doen wat je altijd deed. Het maakt niet uit of het gaat om keepen in je voetbalelftal of het verzorgen van je moeder, je wilt gewoon je normale leven terug!

Meer energie. Waar je voorheen volop barstte van energie, hebben de rugklachten je nu gesloopt. Toch wil jij je het liefst aan het eind van de dag gewoon weer fit voelen.

Rugpijn in het kort

  • Zoals je misschien weet, bestaat je rug uit talloze spieren en gewrichten. Om duidelijkheid te krijgen over je klachten, is het belangrijk een bezoek in te plannen bij Fysio Den Bosch.
  • Over rugpijn is gelukkig veel bekend. Zo’n 8 op de 10 mensen heeft er weleens last van. De wetenschap heeft al veel onderzoek gedaan naar rugklachten en daarom is er een scala aan behandelmethodes om jouw rugpijn te verhelpen.
  • Soms weten we hoe rugpijn is ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een hernia, wervelfracturen of een ontsteking.
  • Vaak weten we de oorzaak van rugpijn niet. Het is vaak een combinatie van je lijf zelf, je werk en sport.
  • Gelukkig hoeft Fysio Den Bosch niet altijd te weten wat de oorzaak is. We kunnen je namelijk altijd behandelen. Een goede behandeling is mogelijk als je ons zoveel mogelijk informatie verstrekt over je rugpijn.

Hoe Fysio Den Bosch je gaat helpen

Wij stellen een programma op maat voor je samen. Je krijgt niet alleen informatie over je klacht, maar ook hoe deze zijn ontstaan.

Bovendien krijg je van Fysio Den Bosch advies over je houding, sportvoorbereiding en werkonderbrekingen. Een oefenprogramma op maat helpt je om je klachten gerust aan te pakken. Je wordt hierin optimaal begeleid door een fysiotherapeut.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top