headerimage

Zoek je goede Manuele therapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Manuele therapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Manuele therapie bij Fysio Den Bosch

Het verbeteren van je houding en de beweging in gewrichten, dat is waar manuele therapie bij helpt. Je herstelt snel en je loopt minder risico op terugval.

Manuele therapie heeft direct resultaat

Manuele therapie is voor veel mensen aantrekkelijk, omdat ze direct resultaat bemerken. Juist omdat het meetbaar is, geeft dit mensen een prettig gevoel. Het effect is direct zicht- en voelbaar, waardoor ook verbetering optreedt. Bovendien neemt ook de hoeveelheid energie sterk toe.

Manueel – met handen de beweeglijkheid vergroten

Je beweeglijkheid vergroten door de lichaamsdelen rondom het gewricht te bewegen. Dat is de gedachte achter manuele therapie. Je kunt hierdoor beter bewegen en ook de pijn neemt af. Het resultaat is direct meetbaar en dat lucht op. Je voelt je energie terugkomen en dat is bemoedigend voor het vervolg van het herstelproces. Uiteraard is het belangrijk dat je in dit proces ook zelf in beweging komt.

Nieuwe woorden: mobilisaties en manipulaties

Heb je weleens een bezoek gebracht aan een manueel therapeut? De woorden ‘mobilisatie’ en ‘manipulatie’ worden volop gebruikt. Deze staan voor bepaalde technieken die een therapeut gebruikt.

Mobilisatie

Een voortdurende rustige beweging in de richting van je beperking. Dit gebeurt er tijdens mobilisatie. Uiteraard wordt dit rustig en zorgvuldig gedaan.

Manipulatie

Hiermee wordt een gewricht in de gewenste eindstand van de beweging gezet. Dit gaat snel, maar wel zorgvuldig. Soms hoor je hierbij een knakje. Gelukkig is het niet pijnlijk. Het voelt eerder vreemd aan.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top