headerimage

Zoek je goede Manuele therapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Manuele therapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Manuele therapie bij Fysio Den Bosch

Het verbeteren van je houding en de beweging in gewrichten, dat is waar manuele therapie bij helpt. Je herstelt snel en je loopt minder risico op terugval.

Manuele therapie heeft direct resultaat

Manuele therapie is voor veel mensen aantrekkelijk, omdat ze direct resultaat bemerken. Juist omdat het meetbaar is, geeft dit mensen een prettig gevoel. Het effect is direct zicht- en voelbaar, waardoor ook verbetering optreedt. Bovendien neemt ook de hoeveelheid energie sterk toe.

Manueel – met handen de beweeglijkheid vergroten

Je beweeglijkheid vergroten door de lichaamsdelen rondom het gewricht te bewegen. Dat is de gedachte achter manuele therapie. Je kunt hierdoor beter bewegen en ook de pijn neemt af. Het resultaat is direct meetbaar en dat lucht op. Je voelt je energie terugkomen en dat is bemoedigend voor het vervolg van het herstelproces. Uiteraard is het belangrijk dat je in dit proces ook zelf in beweging komt.

Nieuwe woorden: mobilisaties en manipulaties

Heb je weleens een bezoek gebracht aan een manueel therapeut? De woorden ‘mobilisatie’ en ‘manipulatie’ worden volop gebruikt. Deze staan voor bepaalde technieken die een therapeut gebruikt.

Mobilisatie

Een voortdurende rustige beweging in de richting van je beperking. Dit gebeurt er tijdens mobilisatie. Uiteraard wordt dit rustig en zorgvuldig gedaan.

Manipulatie

Hiermee wordt een gewricht in de gewenste eindstand van de beweging gezet. Dit gaat snel, maar wel zorgvuldig. Soms hoor je hierbij een knakje. Gelukkig is het niet pijnlijk. Het voelt eerder vreemd aan.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top