headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Revalidatie bij Fysio Den Bosch

Na de operatie

De periode na een operatie is veelal slopend. Het vergt nogal wat van je lijf. Je uithoudingsvermogen en kracht zijn flink afgenomen. Dagelijkse activiteiten kosten je de nodige moeite. Bovendien zijn ook de spieren rondom het geopereerde gebied veelal verzwakt. Je wilt niets forceren, maar wel graag herstellen.

Een op maat gemaakt programma bij Fysio Den Bosch

Een revalidatieprogramma is gebaseerd op standaarden binnen de fysiotherapie en wordt daarnaast aangepast conform jouw mogelijkheden. Elk traject is uitvoerig onderzocht. Bovendien kennen wij het verloop van een operatie en weten we aan welke spiergroepen jij het beste kunt werken na de operatie.

Werken aan kracht, souplesse en houding

Een traject dat je bij ons doorloopt, is gericht op herstel van kracht, evenwicht, conditie en souplesse in je spieren. In eerste instantie werk je vooral aan soepele spieren, terwijl je aan het eind van het traject je vooral richt op kracht. We nemen alles tot in de detail met je door en helpen je om oefeningen goed uit te voeren. Samen met jou werken we aan de balans en het evenwicht in jouw lichaam.

Snel herstellen van je klachten

Bij Fysio Den Bosch gaan we altijd zorgvuldig te werk. We doen niets geforceerd. Het is jouw welzijn dat centraal staat. Zeker na een operatie is het zinvol om de signalen van je lijf goed in de gaten te houden. Pas als je je echt weer fit en vitaal voelt, gaan we doelgericht met kracht aan de slag.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top