headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Met wat voor soort klachten ga je naar de fysiotherapeut?

Als het op beweging aankomt, dan weet een fysiotherapeut daar alles van. Dat is ook de reden dat je langsgaat bij een fysiotherapeut. Dit varieert van een sportblessure, tot bijvoorbeeld klachten in je lage rug. Maar ook voor andere gewrichten en lichaamsdelen die hulp nodig hebben bij het bewegen, kun je de hulp inschakelen van een fysiotherapeut.

Wanneer ga je naar de fysiotherapeut?

Bij de meeste klachten die zich voordoen, kijken we vaak de kat uit de boom. We zien het wel even aan. Typisch voor een land als Nederland. Dit is begrijpelijk, maar niet altijd verstandig. Soms is het juist beter om niet afwachtend te zijn en gewoon een afspraak te maken. Je krijgt namelijk een diagnose waardoor je weet wat je eraan kunt doen. Bovendien kunnen klachten verergeren als je er niets aan doet. Dit voorkom je door langs te gaan bij de fysiotherapeut.

Ons advies is daarom om gewoon een afspraak te maken. Een bezoekje doe je binnen een half uur. Je zit nergens aan vast en je weet vervolgens direct wat je het beste kunt doen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top