headerimage

Heb je last van Achillespeesklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Achillespeesklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Geblesseerd aan je achillespees? We helpen je snel herstellen.

Ik wil iets aan de pijn doen

Logisch natuurlijk dat je iets aan de pijn wilt doen. Je vergaat namelijk van de pijn. Soms springen de tranen in je ogen. Het is gewoon geen goed begin van je dag. Je loopt en beweegt ongemakkelijk en dat wordt alleen maar erger. Daarom wil je zo snel mogelijk deskundig worden geholpen.

Je bent echt even helemaal uit de running

Niet leuk om te horen, maar deze blessure is niet zomaar over. Het herstel kan in sommige gevallen wel maanden duren. Daarom is het belangrijk dat je flink wat stapjes terug doet. Neem voldoende rust en wees niet te actief. Dat is lastig, zeker als je sportief bent, maar op lange termijn is het beter voor je lijf en herstel.

Hoe ziet de geschiedenis van je klacht eruit?

Veel mensen denken dat een blessure aan je achillespees zomaar ontstaat. De onverwachte gebeurtenis is misschien de aanleiding voor de blessure, maar de uiteindelijke oorzaak ligt dieper. Soms betekent het dat je structureel verkeerd beweegt. In andere gevallen heb je te intensief getraind, draag je niet de goede schoenen of heb je signalen van je lijf genegeerd. Samen met jou gaan we op zoek naar een oplossing en gaan we eventuele veranderingen doorvoeren in je gedrag en houding.

Hoe voorkom je herhaling?

  • Besteed altijd voldoende aandacht aan je warming-up als je gaat sporten
  • Investeer in blijvende krachttraining
  • Als je in de winter buiten met sport bezig bent, zorg dan voor warme en hoge sokken
  • Masseer regelmatig je kuiten
  • Bouw je trainingen rustig op, ga niet meteen op 100 procent trainen

Maak werk van je herstel. Kom langs bij Fysio Den Bosch

Te lang blijven doorlopen met een blessure is nooit goed, dat geldt ook voor een geblesseerde achillespees. Je berokkent jezelf schade als je hiermee te lang blijft doorlopen. Maak daarom een afspraak in onze praktijk.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top