headerimage

Heb je last van Fibromyalgie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Fibromyalgie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Fibromyalgie behandeling bij Fysio Den Bosch

Pijn, vermoeidheid, somberte, het is kenmerkend voor wat je voelt. Hoewel je op papier heel gezond lijkt, is dat helemaal niet het geval. Hoe kom je er ooit vanaf?

Wat jij voelt

Chronische pijn in je spieren. Het lijkt alsof je voortdurend griep hebt, je hebt overal spierpijn.

Pijn als je op sommige plekken in je lichaam drukt. Het heeft geen directe gevolgen, maar je wordt er wel onzeker van.

Je bent altijd moe. Je kunt niet alleen lastig uit bed komen, maar ook moeilijk in slaap komen. Bovendien is je uithoudingsvermogen de laatste tijd alleen maar afgenomen.

Je kampt met niet-te-plaatsen klachten. Eigenlijk heb je allerlei klachten die niet concreet ergens naartoe leiden. Misschien voel je tintelingen, hoofdpijn, pijn in de darmen. Ook je concentratie is niet meer wat het was.

Wat je wilt

Je wilt je klachten begrijpen. Waarschijnlijk heb je er al een compleet traject opzitten. Je bent overal al langs geweest, behandelingen gekregen, voorzien van adviezen, maar toch heb je het gevoel dat helemaal niemand je begrijpt. De pijn is ondraaglijk en put je uit. Je wilt er vanaf. Het liefst zonder medicatie en natuurlijk structureel!

Je wil het kunnen uitleggen. Het liefst wil je goed kunnen uitleggen wat je voelt, zonder dat je scheef wordt aangekeken of veroordeeld wordt. De klachten die je voelt zijn wel degelijk echt. Toch neemt niet iedereen in jouw omgeving je klachten serieus.

Fibromyalgie in het kort

  • Het wordt ook wel de reuma van de spieren genoemd. De klachten lijken namelijk erg op die van reuma.
  • Het is een chronisch pijnsyndroom in je spieren.
  • Je bent moe, je kampt met hoofdpijn en ook slapen gaat lastig.
  • Angst, somberte en concentratieproblemen gaan vaak gepaard met fibromyalgie.
  • Je ziet er goed uit, je bloed is in orde, maar er komt geen diagnose. Dat maakt je onzeker, want je hebt wel degelijk klachten.
  • Hoe deze aandoening ontstaat, is nog niet bekend. Er wordt nog veel onderzoek naar verricht. Toch lijkt een combinatie van pijnstillers, rust en voldoende bewegen een goede methode te zijn om in balans te blijven.

Hoe wij je gaan helpen

Bij Fysio Den Bosch gaan we je aanvullend behandelen. Wij helpen je om fysiek in beweging te komen. Dit wordt aangepast op jouw wensen en ‘pijn’. Ontspanningsoefeningen worden door veel patiënten gewaardeerd. We hopen dat jij dat ook zo ervaart!

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top