headerimage

Heb je last van Polsklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Bosch. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Polsklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830613 WhatsApp

Zorgvuldig herstel van een polsblessure

Het bewegen van je hand doet pijn. Bovendien straalt het uit van je pols naar je vingers en elleboog. Welke activiteit je ook onderneemt, het gaat vrij moeizaam.

Wat jij voelt

Een blijvende pijn. Je voelt voortdurend pijn. Niet alleen als je iets wilt pakken of kracht zet, maar ook als je pols in rusttoestand is.

Pijnverlichting helpt tijdelijk. Je hebt al het een en ander uitgezocht, je slikt pijnstillers en gebruikt een koude kompres. Toch lost het voor je gevoel niets op.

Wat je wilt

Je wilt dat de pijn weggaat. Natuurlijk, dat begrijpen we als geen ander. Veel handelingen doe je met je handen. En pijn is daarin ontzettend vervelend en lastig.

Je wilt geen oplapbeurt. Je wilt goed worden geholpen, zodat je in de toekomst niet weer hoeft langs te komen.

Je wilt begrijpen wat de oorzaken zijn en tips en adviezen krijgen. Misschien is de manier waarop je leeft of werkt niet goed of handig. Oefeningen kunnen je helpen om iets blijvends aan te passen.

Polsklachten in het kort

  • Je kunt zeggen dat je hand vol zit met botten, spieren, banden en pezen. Het is een interessant netwerk dat de meest bizarre beweging kan maken. Dat maakt het tegelijkertijd complex bij een blessure.
  • Een polsklacht die veel voorkomt is het Carpaal Tunnel Syndroom.
  • De meest voorkomende polsblessure is een breuk of verstuiking na een val.

Hoe wij je gaan helpen

Bij Fysio Den Bosch gaan we je op verschillende manieren helpen. We schrijven rust voor om je pols te laten herstellen. Bovendien krijg je van ons massage die de doorbloeding stimuleert en spieren losser maakt. Rekoefeningen brengen de beweeglijkheid in je pols weer terug. We eindigen met krachttraining. Deze zorgt ervoor dat je pols stabiel blijft en daarmee voorkom je in de toekomst de nodige blessures.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top