Succesvol herstellen van een knieblessure


Je knie kreeg een enorme oplawaai. De gevolgen zijn voor je gevoel haast niet te overzien. Je kunt amper lopen!

Wat jij voelt

Pijn bij het bewegen. Welke beweging je ook maakt met je knie, het is allemaal hartstikke pijnlijk. Die pijn is ondraaglijk!

Je kunt moeilijk bewegen. De pijn is natuurlijk vervelend, maar het feit dat je lastig kunt bewegen, beperkt je in zoveel zaken.

Wat je wilt

Natuurlijk wil je weer zo snel mogelijk sterk worden en de pijn vaarwel zeggen. Bovendien heb je krachtherstel nodig. Je weet namelijk dat dit in de toekomst de nodige blessures kan voorkomen.

knieblessure Den Bosch

Knie in het kort

  • De knie is een bijzonder iets en zit verfijnd in elkaar. Het is een gewricht dat ongelofelijk veel klappen opvangt. Misschien doet je knie wel het meest zware werk van al je gewrichten.
  • De knieblessure valt waarschijnlijk mee als je je been nog helemaal kunt strekken en een dag later er met je volle gewicht op kunt staan.
  • Is de pijn heel heftig en krijg je binnen een half uur een dikke knie? Ga dan langs bij een specialist en koel je knie met ijs.
  • Veel knieblessures ontstaan door overbelasting. Je hebt teveel van je knie gevraagd.

Hoe wij je gaan helpen

Een knieblessure is veelal complex. Je kunt een blessure hebben opgelopen tijdens het voelen, maar ook artrose of een gescheurde meniscus kunnen zorgen voor de nodige pijnklachten. Wij stellen daarom zorgvuldig een diagnose en passen de behandeling aan op je wensen en mogelijkheden. Ons programma op maat voorziet je van de beste begeleiding. Samen met jou werken we aan soepele en sterke spieren. Daarmee verklein je het risico op herhaling.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!