Revalidatie bij Fysio Den Bosch


Na de operatie

De periode na een operatie is veelal slopend. Het vergt nogal wat van je lijf. Je uithoudingsvermogen en kracht zijn flink afgenomen. Dagelijkse activiteiten kosten je de nodige moeite. Bovendien zijn ook de spieren rondom het geopereerde gebied veelal verzwakt. Je wilt niets forceren, maar wel graag herstellen.

Een op maat gemaakt programma bij Fysio Den Bosch

Een revalidatieprogramma is gebaseerd op standaarden binnen de fysiotherapie en wordt daarnaast aangepast conform jouw mogelijkheden. Elk traject is uitvoerig onderzocht. Bovendien kennen wij het verloop van een operatie en weten we aan welke spiergroepen jij het beste kunt werken na de operatie.

Werken aan kracht, souplesse en houding

Een traject dat je bij ons doorloopt, is gericht op herstel van kracht, evenwicht, conditie en souplesse in je spieren. In eerste instantie werk je vooral aan soepele spieren, terwijl je aan het eind van het traject je vooral richt op kracht. We nemen alles tot in de detail met je door en helpen je om oefeningen goed uit te voeren. Samen met jou werken we aan de balans en het evenwicht in jouw lichaam.

Snel herstellen van je klachten

Bij Fysio Den Bosch gaan we altijd zorgvuldig te werk. We doen niets geforceerd. Het is jouw welzijn dat centraal staat. Zeker na een operatie is het zinvol om de signalen van je lijf goed in de gaten te houden. Pas als je je echt weer fit en vitaal voelt, gaan we doelgericht met kracht aan de slag.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!