Bram
Het allerbelangrijkste vind ik het stellen van een goede diagnose. Daar valt of staat de behandeling mee.
Bel 073-2032240

Ik ben al vroeg besmet geraakt met het vak. Twee van mijn ooms waren fysiotherapeut en ik mocht toen ik jong was al met hen meekijken. Dat inspireerde mij enorm en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik ook fysiotherapeut wilde worden. Het leuke aan fysiotherapie vind ik de persoonlijke band die je met iemand opbouwt en het vertrouwen dat iemand je geeft om samen snel en effectief aan het herstel van de klachten te werken.

Na het behalen van mijn fysiotherapie diploma op HBO-niveau in 2001 ben ik mij de laatste jaren gaan specialiseren in de manuele therapie om op Master of Science niveau mijn kennis en ervaring te kunnen inzetten als zelfstandig fysio- en manueeltherapeut. Begin 2017 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen en intussen werken wij met drie fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisaties en groeit de praktijk nog steeds

Persoonlijk behandelplan

Iedere patiënt is anders. Iedereen heeft een ander verhaal en een andere achtergrond. Ik luister als therapeut goed naar de persoonlijke wensen en ideeën van de patiënt. Dit combineer ik met mijn kennis en ervaring als therapeut. Daarnaast doe ik veel kennis op door de laatste wetenschappelijke onderzoeken te volgen op het gebied van fysiotherapie.

Het allerbelangrijkste vind ik het stellen van een goede diagnose. Daar valt of staat de behandeling mee. Ik begin dus met het vaststellen van de klachten en als die helder zijn wordt het behandelplan samen met de patiënt vastgesteld zodat iemand weet wat hij kan verwachten van de behandeling. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de patiënt. Ik maak vaak een combinatie in mijn plan tussen mobilisaties, oefeningen en massage en soms ook medical taping en dry needling.

Ervaring en Kennis

Ik vind het erg belangrijk om up-to-date te blijven. Door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen krijg ik steeds meer verdieping en specialistische kennis. Ook zit ik, samen met mijn collega’s, in verschillende specialistische netwerken zoals het schoudernetwerk, knienetwerk, artrose netwerk, reuma netwerk, oncologie netwerk en claudicationetwerk. Hier werk ik samen met specialisten van het Jeroen Bosch ziekenhuis. Het fijne hiervan is dat ik altijd kan terugvallen op dit netwerk van specialisten voor overleg en samenwerking. Dit is voornamelijk erg prettig bij complexere klachten of wanneer iemand onvoldoende herstelt.

Specialisaties

Als fysio- en manueeltherapeut ben ik zelf voornamelijk gespecialiseerd in schouderklachten, rugklachten en nekklachten. Sinds 2011 ben ik lid van het schoudernetwerk. De nek en schouders interesseren mij in het bijzonder en ik zie de nek en schouder dan ook als een dankbaar behandelgebied. Om deze reden volg ik ook veel cursussen en bijscholingen die te maken hebben met nek- en schouderklachten.

Ik wens iedereen een goede gezondheid en mocht het toch een keer misgaan dan hoop ik je snel te mogen begroeten in mijn praktijk.
 

Bram